A világ legdrágább desszertje

Ennek a desszertnek az árát nem kizárólag a különleges hozzávalók: több fajta csokoládé, a pezsgőzselé, ritkaságnak számító pezsgőkaviár és a kivételes kiszolgálás emeli a csillagos égbe, hanem az ehető arany díszítések és a 2 karátos gyémánt is, amelyet az étkezés után a tehetős ínyencek magukkal vihetnek.

Marc Guibert-et, a Lindeth Howe Country House Hotel séfjét a Faberge tojás annyira megragadta, hogy megalkotta a méregdrága desszertet, amit a legjobb luxusminőségű alapanyagokból készített.

A nagyjából 7,5 millió forintba kerülő csokoládé csoda bekerülhet a Guinnes Rekordok Könyvébe ha valaki egyszer úgy dönt, hogy kifizeti ezt az összeget.

Photo: Marc Guibert

Reklámok
Kategória: Ajándékba, Édes, Kalória bomba, Karácsony, Konyhapletyka
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s