Erdei gombás toast

Igazi ínycsiklandozó vacsorát sikerült összeütnöm néhány perc alatt.

Hozzávalók:

20 dkg friss erdei gomba,

1 dl olívaolaj,

1 dl száraz fehérbor,

1 evőkanál liszt, só, fehérbors,

frissen vágott petrezselyemzöld, ruccola

pirítós kenyér.

A gombát megtisztítom, felaprítom.

A forró olajban megforgatom a gombát, sózom, borsozom, megszórom kevés liszttel, majd felöntöm a fehérborral.

“Zsírjára” párolom és megszórom petrezselyemzölddel.

Még forrón a pirítós kenyérre halmozom.

Reklámok
Kategória: finger food, Gyors, Kenyér, Reggeli, Sós, Snack, Szendvics, Uzsonna, Vacsora, Vendégváró
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s