Minek nevezzelek?

Gyors reggelimnek még nevet sem tudtam találni- esetleg segítségetekkel neve is lesz az én talán talján tekercsemnek.

Joggal követelhetne magának spanyolos nevet is, elvégre  a serrano sonka nem más, mint fehér sertésből készített, levegőn szárított és érlelt sonka (jamón Serrano), ám a töltelékként felhasznált mascarponés  tormás ricottakrém miatt kizárólag olaszos nevet szeretnék neki adni.

Elkészítése gyors és egyszerű. Egyneművé kevertem egy kis mascarponét ricottával, kevés tejszínes tormakrémmel, majd a serrano szeletekre helyeztem. Mindegyik közepére került néhány szál párolt spárga. [ bár még nem dúl  a spárgaszezon, de mindazok, akik kedvelik ezt a törékeny zöldséget megértik, akármennyire is számít még luxusnak, akármennyire munkás az előkészítése a végeredményért megér minden “áldozatot”]

Reklámok
Kategória: Gyors, Olaszos, Reggeli, Sós, Uzsonna, Vendégváró
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s