Bruschetta

Rengeteg étterem étlapján szerepel a bruschetta, aki még nem találkozott vele közelről, nem is gondolná, hogy pusztán egy egyszerű pirított kenyérről van szó, – annak ellenére, hogy eredetében paradicsommal és bazsalikommal tálalták, napjainkban már végeláthatatlan a feltétek tárháza.

Szinte mindegy mi kerül ezekre a vastag kenyér szeletekre, lényeg,  hogy jól megpirítsuk mindkét oldalát [elvégre nevében is ott van!- “bruschetta”-faszén felett pirított], fokhagymával megmasszírozzuk, és nyakon öntsük olíva olajjal.

Kerülhet rá szinte bármi! Paradicsom,  bazsalikom, sajtok, finom felvágottak, grillezett zöldségek, tengeri herkentyűk, különböző magvak… az összhangra azért nem árt figyelni- ez tapasztalat…

Reklámok
Kategória: finger food, Gyors, Kenyér, Olaszos, Reggeli, Sós, Snack, Szendvics, Uzsonna, Vendégváró
Címke: , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s